Kurus tak makan nasi sebulan

Sayur, terutamanya sayur hijau. Pengurangan kalori Iini tentu akan mengakibatkan penurunan berat badan kan. Berat pon naiklah sikit sikit. Fyi, I buat diet ni pada awal bulan MEI hinggalah hujung bulan MEI bulan 6 tu nak masuk praktikal dah So alhamdulillah dah lebih setahun dah, berat I pon masih maintain lagi.

Turun 16 kg sebulan kene kental

Lepas tu kahwin. Nak tahu kenapa tak sama? Ehh plisss, jangan gtal2 nak makan pizza kaa nugget ka malam2 ni acah-acah mat salleh tau Jaga pemakanan dan diet untuk cepat hamil 3.

Tapi ia bermakna, kita bersederhana. Putih tau bukan oren, purple hijau tu semua. Contoh senaman Muslimah oleh Kevin Zahri. Kasi pecah semua lemak nasi yang berlemak tu. Saya tulis sendiri buku ini. Kalau apa apa pon I memang akan minum air putih je tak caya boleh tanya orang yang kenal kita.

Elakkan segala bentuk kacang untuk 2 minggu. Ehh memang idokkk ler. Semoga ia bermanfaat untuk anda. Cara Pertama: Makan nasi ikut portion segenggam tangan atau separuh genggam tangan. I follow step zumba yang tu.

Nasi putih, pulut, brown rice. Salah seorang kawan telah berjaya turun berat badan sebanyak 3. Dan naik pasti lebih dari berat asal. Insya Allah. Nampak macam mustahil tapi inilah yang dilakukan oleh gadis bernama Nur Shaerah Abdul Karim.

Rahsia Turun 16 Kg Sebulan, Gadis Ini Elak Ambil 2 Makanan Saja!

Alhamdulillah, terujanya! Tapi anda bukan makan nasi je. Eh, betul tau ada organ kerja dia bakar lemak. Korang boleh google tau. Putih tau bukan oren, purple hijau tu semua. Sekiranya anda ingin minum bersama air manis seperti jus, separuh genggam nasi bersama separuh gelas air jus adalah bersamaan segenggam nasi yang diambil dengan air kosong tadi.

Makanan ringan seperti gula-gula, potato crisps, chocolate, pop-corn, aiskrim. Tu wajib.Bukan apa, walaupun mereka makan makanan rendah lemak seperti low-fat yoghurt, minum jus buah-buahan, makan hanya roti sahaja tapi tak makan daging atau telur, makan makanan low-fat dalam paket, yang pastinya makanan tersebut mengandungi karbohidrat dari gula, tak kira gula buah-buahan atau karbohidrat biasa.

“Sebulan aku tak makan nasi, tapi kenapa tak kurus-kurus?” Pasti ramai yang pernah lalui situasi macam ni. Punyalah beria nak kurus sampai sanggup tak makan nasi. Tak kisah sebenarnya nak ambil SHAKE ni waktu MAKAN bila pun yang pentingnya 2 kali sehari.

Ikut ketahanan masing-masing. Ikut ketahanan masing-masing. Kita perlu BIJAK semasa memilih menu untuk MAKAN TENGAH criativabrasilia.com: WADA. Tips diet ini dikongsikan oleh Cik Alia Amira Rohadi yang ingin memberi inspirasi kepada anda yang ingin kurus. Macam tak percaya, gadis ini berjaya menurunkan berat badan sebanyak 10 kg dalam masa sebulan Author: Nazurah Hassan.

· c) Lunch: Makan macam muka 'Mickey Mouse' iaitu banyakkan sayuran dan protein kemudian kurangkan nasi atau karbohidrat.

Makan buah-buahan yang berasaskan sumber air kerana air penting dalam tubuh badan. Contohnya tembikai + Minum air kosong sebanyak ml + ml secara sikit demi sikit bukan sekaligus.

In one month tu memang i tak makan semua tu langsung. Mula mula tu nangis jugak lah tengok orang kat rumah ni makan nasi tu semua. Mula mula tu nangis jugak lah Author: VK.

Kurus tak makan nasi sebulan
Rated 3/5 based on 2 review